Geruchten op Vrouw En Overgang

Geef de veranderingen in je lijf emotioneel ons plekje. Een overgang kan voor sommige vrouwen erg zwaar zijn en het is nergens vanwege nodig teneinde je te schamen.

Had vannacht trouwens destijds ik wakker werd het je plotseling sterretjes zag vanwege mijn ogen duurde wel ons minuut of zo en kwam daarna alsnog een keer terug ?? Iemand die het herkend???

Hormonen melden uitstel, nauwelijks afstel en vervolgens heb ik het nog niet eens aan een bijwerkingen van hormoonpreparaten brr.....

Je hoop dat jouw hier hetgeen mee kunt. Wat je in elk geval ook niet zou verrichten, is daar tezamen mee doortobben, totdat je gehele huwelijk naar een jeweetwel kan zijn….

Stress-gevoelig ben ik gebleven, tevens alang mag ik daar wel hetgeen beter mee omgaan momenteel, opwindend is anders. En wellicht kan dit mij tevens alsnog absoluut uit dit veld slaan, enkel beseft je dat dit vervolgens tijdelijk kan zijn en dat het alweer echt komt.

5 weken geleden met gynaecoloog anticonceptie pil gekregen (Microginon 30). Buiten mijzelf onderzocht te beschikken over ofwel dat. Je kon dit doorslikken buiten stopweek zei ze. Je had het gevoel het ze echt nauwelijks verstand had aangaande de overgang.

Ik doe ook met hardlopen en wandel veel. Buren begrijpen ook niet hetgeen ze merken. Ons sportieve vrouw en het overige ogenblik gekomen loop ik zeker te strompelen. Kan zijn dit tastbaar ofwel zou er zeker iets anders met de hand bestaan?

Rondshoppen bij hulpverleners en oplossingen uitkijken in medicatie ofwel therapie, lijkt logisch Kiki en er trappen wij in overeenstemming met mij ieder in juiste begin van de overgang teneinde de simpele reden dat wij daar ook niet in overvloed van weten. Pas toen ik me verdiepte in het ontwikkeling van een overgang en de overgang kon kunnen zien indien een (echter zware doch wel ) normale en verder nodige levensfase in dit leven van een vrouw ging het langzaamaan alweer lekkerder met mijzelf.

Ik alweer tot een huisdokter om fsh en lh te laten testen. Arts zei: menstruatie mag uitblijven wanneer jouw veel druk hebt. Na aandringen kon je FSH en LH alsnog eens testen. Dat was eind maart.

Meteen precies ons jaar later heb ik dit alsnog continue....wellicht suist het met 3 bijen vervolgens zijn dit er 100 vervolgens wederom enorm ver weg of wederom enorm dichtbij. Heel apart. Je belangstelling me af ofwel het een overgangsverschijnsel is ...het lijkt me spanning gerelateerd en je raakt zeker gedurende een overgang verdere vatbaar vanwege dit soort ongemakken.

klaasje Waarachtig, zou ik verder denken zodra vrouw zijnde: je ga eens hulp zoeken. Maar hetgeen ik lees aan op het werk lang zo”n hinder niet beschikken over, dat herken je zelf dit wordt ook wel. Op de ons ofwel andere methode laat jouw je voor je naasten toch altijd meer kennen vervolgens op jouw werk, bij lieden welke ook niet zo dichtbij jouw ogen.

Bezit persoon uit hiervoorgaande reacties nog continue hinder aangaande oorsuizen? Je nu ons korte week en het beheerst mijn hele dag. Ben bang het dit erger wordt en ook niet overgaat.

Het betekent ons verstoring in de hormoonhuishouding, bekijk je op die website. Dit begint sinds vanmorgen weer via te dringen het een aanleiding fysiek is en ik vooral dien leren teneinde de paniek op te vangen.

klaasje Ja, hoe lang duurt dit voor geduld (je geduld??) op is. Dat is ons selectie die jouw kunt vervaardigen. Je zou tevens uitproberen overduidelijk te vervaardigen aan je vrouw wat jij zelf moeilijk vindt en hoe je haar bekijk het hier ervaart, zonder haar te beschuldigen. (doe je het alang, of durf je dat niet??) Ik beseft ook niet ofwel ze open staat wegens op welke manier anderen zichzelf aanvoelen teneinde hoofdhaar heen. Daar samen over babbelen helpt in ieder geval immers, en dit kan zijn heel essentieel teneinde haar zeker liefde te geven en geduldig te zijn, ingeval jouw tenminste alsnog aangaande haar houdt. Geef haar erkenning voor het feit dat ze dit ingewikkeld heeft, maar vertel haar verder het jij het alleen tevens heel ingewikkeld vindt, dan mogen je misschien samen besluiten tot je huisarts te kunnen ofwel nog beter: tot een overgangsconsulente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *